win2win

+376 333 063

suport@win2win.ad

Un grup andorrà i un col·laborador a la UE

Som dos empreses andorranes especialitzades en la Privacitat i la Protecció de Dades Personals (PPDP), P.I. Advocats i win2win, que col·laboren amb una empresa emplaçada en el territori espanyol i especialitzada en el servei de Representant a la UE.

P.I. Advocats és el despatx d’advocats de referència al Principat d’Andorra en protecció de dades personals, propietat intel·lectual, tecnologies de la informació i serveis digitals.

Win2win és una empresa amb foco en les tecnologies i la gestió de projectes, que compta entre les seves línies d’especialització les avaluacions d’impacte relatives a la protecció de dades (AIPDs), les auditories de protecció de dades, i el servei de Delegat de Protecció de Dades Extern (DPD).

Addicionalment, el Grup compta amb un col·laborador establert en territori espanyol, Compliance Gap Mitigation, per tal d’oferir serveis de Representant a la UE a un preu raonable.

El Grup compta amb un equip multidisciplinari d’advocats i tècnics propis altament especialitzats amb el que podem oferir als nostres clients tots els serveis que les seves empreses requereixen per complir amb la normativa en matèria de Privacitat i Protecció de Dades Personals.

Pel que fa a protecció de dades personals, els nostres professionals són especialistes acreditats en el Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell de 27 d’abril de 2016 relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades, per l’agència de normalització espanyola AENOR, i segueixen amb una formació continuada i superior en la matèria tant per part d’AENOR com per part d’altres entitats certificadores.

Pel que fa al canvi cultural que demanen les noves normatives, i la implantació de mesures tècniques i organitzatives que es puguin requerir per reduir el risc respecte a la protecció de dades personals fins a un nivell acceptable, comptem amb personal acreditat en gestió de projectes per l’Institut de Gestió de Projectes (PMI), qui lidera aquesta disciplina a nivell mundial, així com amb una llarga experiència en mediació i resolució de conflictes.

D’altra banda, l’equip de P.I. Advocats i win2win treballa de manera proficient en català, castellà, anglès i francès.

Política de Cookies


A win2win ens preocupa de debò la privacitat. Per aquest motiu la nostra web no recull cap mena de galeta. Navega tranquil en la nostra pàgina.

😜

This will close in 0 seconds