win2win

+376 333 063

suport@win2win.ad

Formació

Un alt percentatge dels incompliments en aquesta matèria prové del desconeixement i la falta de formació a empleats.

Els clients per als que treballem han vist la gran rendibilitat que té per a les seves organitzacions, el fet que traslladen les nostres conclusions sobre bones i males pràctiques detectades a les seves organitzacions, mitjançant plans de formació segmentats per àrees.

És precisament en aquestes sessions, que tot just duren 1 o 2 hores (“gamificació” inclosa), on sorgeixen i es resolen la majoria de dubtes que tenen els empleats. Aprofitem les formacions tanmateix, per a ensenyar a treballadors i directius a posar en pràctica les mesures de seguretat tècniques i organitzatives que s’han recomanat en els informes de les auditories, d’acord amb els seus llocs de treball i amb les seves responsabilitats.

El nostre objectiu és doble: d’una banda volem facilitar al personal i col·laboradors de l’organització uns coneixements bàsics en matèria de privacitat i protecció de dades, i de l’altra volem conscienciar-los sobre la seva obligació de procedir d’acord amb la normativa vigent en aquesta matèria.

Política de Cookies


A win2win ens preocupa de debò la privacitat. Per aquest motiu la nostra web no recull cap mena de galeta. Navega tranquil en la nostra pàgina.

😜

This will close in 0 seconds